Прочети преди да пишеш - Правила на форума!
#1
1.  Форумът е място за дискусии по поставените теми. Прекаленият спам, явната или скрита реклама и антиреклама, политическа агитация, пропагандирането на противозаконни идеи, дискриминация, подтикване към расизъм и други подобни, е забранено!

2. Писането на български език с кирилица и грамотно по възможност, е задължително!

3. Регистрирането на повече от един акаунт за един потребител, е забранено! В такива случаи, акаунтите ще бъдат блокирани или премахнати!

4. Проявявайте уважение към участниците! Не обиждайте и не влизайте в разправии. Публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители не е позволено. В случай на проблем, използвайте бутона „докладвай”, който се намира под всеки пост.

5. Публикувайте новите теми в подходящия за тях раздел. Публикуването на една и съща тема повече от веднъж, не се допуска. Освен като продължение на вече заключена.

6. Заглавието на темата трябва да е точно и ясно, да не е съставено само от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ проблем", "Спешно" и т.н. ще се изтриват.

7. Ако препечатвате текстове, слагайте линкове към оригинала или посочвайте източника.

8. Публикуването на лични данни и лична кореспонденция - ваши или чужди е абсолютно забранено, предвид ЗЗЛД действащ на територията на Република България!

9. Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер, а също и на произведения защитени с авторски права, както и запитването за такива. Примери за това са серийни номера, пачове, кракове и други подобни. Авторите на такива постове, ще бъдат санкционирани!

10. Забранено е извършването на социологически, маркетингови и други подобни анкети и проучвания.

11. Настоящите правила могат да бъдат преразгледани и обновявани по всяко време.

Приятни мигове във форумите!


Съобщения в темата
Прочети преди да пишеш - Правила на форума! - от exwol - 07-02-2015, 03:13Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)