Предложение за форума - по-контрастни икони.
#11
(18-05-2015, 16:09)johnfound написа: Между другото, нещо се скапа, защото започна да присвоява "икона на публикацията" за всяка тема и повечето са иконата "бъг", което намеква... Smile

Мисля, че вече всичко трябва да е наред. Сподели ако виждаш нещо нередно.
Отговори
#12
Всичко изглежда ОК сега! Благодаря.
Отговори
#13
Само при мене ли си се виждат по стария начин иконите на форума, или и при вас е така?

п.с.Като стана дума за икони... да спомена тези, които се ползват по подразбиране в СтотинкаОС. Харесват ми повече, от тези, които Иво е публикувал тук: Цък
Обаче, не знам защо исо файловете са с икона на текстов файл?! Лично аз избрах три варианта, които да ви предложа (за иконите по подразбиране, защото другите, които Иво е предложил си имат)! Ето ги:
[Изображение: 68fad3cffa911385.png]
Както се вижда на снимката има четири исо файла, като третия от ляво на дясно си е по подразбиране, а другите са с икони, които аз избрах от нета!
Ето ги и самите икони:
[Изображение: iso.png]   [Изображение: isoicon2.png]   [Изображение: Iso%20File.png]

Мисля, че тази по средата е най-подходяща (макар, че и другите две стават)! Smile
Ползвам нея, но е доста досадно на всеки исо файл ръчно да му задавам тази икона. Има ли начин да се направи глобално и как?
Отговори
#14
Относно новите икони във форума, може би трябва да изтриеш кеша, за да ти се покажат.

Иначе за иконите и .iso файловете.

За сега ползваме темата по подразбиране която е и във CentOS 6. Мислих ме си да създаваме собствени икони, но поради една или друга причина, това се отложи за по нататък. Не знам до колко е добра идея да ремонтираме темата по подразбиране само заради една икона, и сам знаеш, че на един му харесва едно, на друг друго и така.

Ако искаш да не задаваш иконата на всеки .iso файл ръчно, пробвай да я копираш като /usr/share/icons/gnome/scalable/mimetypes/application-x-cd-image.svg, макар че не съм сигурен.
* StotinkaOS SOS хранилища .
* (NEW) Fedora COPR хранилища .

Не отговарям на технически въпроси на ЛС.
Отговори
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)