Предложение за форума - по-контрастни икони.
#1
Иконите за форумите са много информативни, с хубав контраст и достатъчно прости - веднага се вижда има или няма нови мнения.

[Изображение: forum_icon_sprite.png]

Обаче иконите за темите едва се различават една от друга, претрупани са със символи и реално не се различава къде има нови мнения и къде не:

[Изображение: folders_sprite.png]

Ако може, да се помисли за смяната им, още повече, че стилово силно се различават от първите икони.
Отговори
#2
Хахаха, да и аз никога не съм ги разбирал тези иконки Big Grin.
* StotinkaOS SOS хранилища .
* (NEW) Fedora COPR хранилища .

Не отговарям на технически въпроси на ЛС.
Отговори
#3
Ей разбойници, ама те си имат описание, хахахха Big Grin
Мерси, ще помислим да видим как може да се подобри положението.
Отговори
#4
В момента символа за "активна тема" е визуално твърде силен и засенчва всичко. Бледосиния фон, който показва новите отговори се различава само ако се вглеждаш внимателно (и не си далтонист).

А лично аз, символа за активна тема, бих го пожертвал без съжаление - никога не ме е интересувало темата "активна" ли е или не.
Отговори
#5
Може би си прав, да. Трябва да седнем и да разгледаме. Аз понеже не ги гледам и не съм им обърнал внимание. Просто се ориентирам, ако темата ми е болдната, значи не съм я чел докрай или изобщо не съм я чел. Ето защо е хубаво да се дават предложения.
Отговори
#6
Тестово си поиграх да направя едни нови иконки за темите. Ще чакам критики, за да ги поправя Smile
Отговори
#7
На мене ми харесват.

Гледам "активността" е махната. Ако няма да се добавя, добре е да се махне и от легендата, която излиза най-отдолу.  

Но при по-опростената символика, както е сега,  дори и да се добави някакво символче отстрани, четливостта няма да се влоши.

Второто е за звездата - за темите с участие на потребителя. Ако жълтата е за наличието на непрочетени мнения, желателно е да се направи и тя черна, като кръгчето. Кой е казал, че звездата трябва да е жълта? Разбира се, ако се опита и не изглежда добре, може да си остане и жълта - цвета е ярък и се различава от светло-сивото достатъчно добре.

Последно, при мене, когато темата има "икона на публикацията" иконите са хоризонтално леко разместени в сравнение със случая когато няма "икона на публикацията". Не знам дали е било и преди така - сега, няма как да се провери.
Отговори
#8
Ок, благодаря ти .
Ще вида защо се размества така. Принципно този икони към темата, са само товар за форума и с нищо не допринасят, като ги има седи натрупано. Но ще го мислим това. Smile
Отговори
#9
Между другото, нещо се скапа, защото започна да присвоява "икона на публикацията" за всяка тема и повечето са иконата "бъг", което намеква... Smile
Отговори
#10
Хаха, да забелязах го и аз току що. Мисля, чe ни намеква да го килнем завинаги. Big Grin
Сега ще го погледна.
Отговори
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)