Въпроси от чакащи активация
#1
Моля за извинение. Не знам каква е практиката на сайта затова питам.Колко се чака от регистрацията до активацията.И как всъщност става активацията.Благодаря предварително.
Отговори
#2
(13-04-2016, 10:41)океан написа: Моля за извинение. Не знам каква е практиката на сайта затова питам.Колко се чака от регистрацията до активацията.И как всъщност става активацията.Благодаря предварително.

Здравей, за да имаш възможност да пишеш и в другите секции на форума трябва да активираш акаунта си след регистрация. Тази практика сме я добавили цел известна защита. Активирането на акаунта става, като кликнеш на линка, които ще получиш на e-mail адреса си, с който си се регистрирал във форума, за това влез в e-mail си и провери за такова писмо. Обикновено писмото пристига в рамките до 1 мин. след регистрацията. За всеки случай провери и в папка СПАМ, въпреки, че до сега нямаме информация да пристига там.

Ако има някакъв проблем, може да пишеш отново в темата, за да съдействаме.
Отговори
#3
(13-04-2016, 11:35)exwol написа: Здравей, за да имаш възможност да пишеш и в другите секции на форума трябва да активираш акаунта си след регистрация. Тази практика сме я добавили цел известна защита. Активирането на акаунта става, като кликнеш на линка, които ще получиш на e-mail адреса си, с който си се регистрирал във форума, за това влез в e-mail си и провери за такова писмо. Обикновено писмото пристига в рамките до 1 мин. след регистрацията. За всеки случай провери и в папка СПАМ, въпреки, че до сега нямаме информация  да пристига там.

Ако има някакъв проблем, може да пишеш отново в темата, за да съдействаме.
Регистрацията направих преди 4 дена и до сега нямам получен емейл.
Отговори
#4
(13-04-2016, 11:55)океан написа: Регистрацията направих преди 4 дена и до сега нямам получен емейл.

Ами странно до сега не сме имали подобен проблем. Ще ви активираме акаунта ръчно. Може нещо да се е объркало по трасето. Моля провери си отново пощата. Изпратих ти писмо с инструкции. Smile
Отговори
#5
(13-04-2016, 12:12)exwol написа: Ами странно до сега не сме имали подобен проблем. Ще ви активираме акаунта ръчно. Може нещо да се е объркало по трасето. Моля провери си отново пощата. Изпратих ти писмо с инструкции. Smile
Благодаря за съдействието .Изпратих потвърждението.Дано сте го получили.
Отговори
#6
(13-04-2016, 12:33)океан написа: Благодаря за съдействието .Изпратих потвърждението.Дано сте го получили.

Да, получихме го всичко е наред. Акаунта вече ти е активен. Извиняваме се за неудобството! Приятни мигове във форума.
Отговори
#7
(13-04-2016, 12:35)exwol написа: Да, получихме го всичко е наред. Акаунта вече ти е активен. Извиняваме се за неудобството! Приятни мигове във форума.
Благодаря.Ако желаете може да изтриете темата.
Отговори
#8
(13-04-2016, 12:38)океан написа: Благодаря.Ако желаете може да изтриете темата.

Няма проблем, нека остане темата ако някои друг се сблъска с подобен проблем, да му е в полза. Ще проверим защо се е получило така.
Отговори
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)