Money Manager EX
#1
Здравейте! Tук бих искал да помоля за още едно много полезно според мен приложение. И то е Money Manager EX. Изцяло преведено на български приложение за домашни финанси. Дано не ставам нахален! Поздрави!
Отговори
#2
(23-02-2015, 15:39)unimog написа: Здравейте! Tук бих искал да помоля за още едно много полезно според мен приложение. И то е Money Manager EX. Изцяло преведено на български приложение за домашни финанси. Дано не ставам нахален! Поздрави!

Здравей,
Благодаря за предложението. Ще обсъдим възможността за добавяне на приложението, което предлагаш. За повече информация следи темата и секция новини във форума.
Отговори
#3
Здравей, за сега не можем да добавим MMEX (Money Manager Ex) във нашите хранилища. Явно има проблем, за който не можем да намерим решение за сега.

Има готов RPM пакет за Fedora 16/17, и версия 0.9.9.0 ето тук, ако искате може да инсталирате него.

После отидете във меню -> Програми -> Офис -> Money Manager EX .

Също може да хвърлите по едно око, на следните приложения gnucash ,  kmymoney които също са много добри и се намират във хранилищата.

Поздрави!
* StotinkaOS SOS хранилища .
* (NEW) Fedora COPR хранилища .

Не отговарям на технически въпроси на ЛС.
Отговори
#4
Благодаря за усилията! Причината да предложа money manager ex е, че според мен е най-добре преведен на български. Ще опитам да инсталирам пакета, който ми предложихте.

Лек ден!
Отговори
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)