Сваляне на файлове с Transmission
#1
Здравейте,
може би не е много уместно да задавам такъв въпрос във форума, но как мога да свалям файлове с Transmission чрез magnet. Когато искам да сваля такъв файл, излиза прозорец в който да избера програма, избирам си Transmission, и натискам бутона "добре", но нищо не се случва, единственото което мога да направя е просто да затворя прозореца... и да не сваля файла. Друг мениджър ли трябва да използвам за подобно сваляне, или е въпрос на настройка на Transmission?
Отговори
#2
Хм, погледни настройките на Firefox там където Приложения , намери magnet и направи действието да се извършва с BiTorrent клиент . Ако това не сработи, пробвай следното пишеш about:config в адрес бара , после handler.expose , десен клик New-> Boolean слагаш му име network.protocol-handler.expose.magnet и стойност false . Рестартираш Firefox кликаш на магнет линк отново , и отново избираш от диалога transmission .
* StotinkaOS SOS хранилища .
* (NEW) Fedora COPR хранилища .

Не отговарям на технически въпроси на ЛС.
Отговори
#3
Опитай и по следния начин. Кликни в/у връзката за магнитно сваляне с десен бутон на мишката. Избери Копира адреса на препрадката. след, което си отвори торент килента и от менюто Файл избери Отваряне на URL... постави линка там и дай отваряне. След това ще трябва да почакаш малко докато се рефрешне метадатата и можеш да добавиш торента за сваляне.
Отговори
#4
благодаря за отговорите, използвах начина на exwol, защото ми се стори по-лесен. Проработи за един два файла, и после отказва и ми изписва грешка Couldn't add corrupt torrent
как да избегна тази грешка, и имате ли идея на какво се дължи, а ако не, ще опитам метода който предложи @ivo
Отговори
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)