Относно разделите във форума
#1
Привет! Току-що се регистрирах, ще издърпам и новата версия и най-вероятно ще я пробвам. Преди време много ползвах УСУ и много се радвах, че имаме и ние нещо, което да е удобно за всеки българин. Сега радостта ми е двойна. От известно време зная за вашата ОС и набързо съм я разглеждал, но имам намерение и да е една от инсталираните на лаптопа ми. RPM малко му нямам доверие, но ще му дам шанс.

Относно предложението ми. Както казах, току-що се регистрирах във форума и няколко пъти, докато го разглеждах, се хванах, че се ровя във темите за версии 6.х. Предложението ми е разделите за 6.х и 7.х да си разменят местата. Нека за по-новата версия да е първо. Ако човек не забележи, има да си блъска главата, защо ръководствата не работят или съветите не вършат работа.
Отговори
#2
Привет и добре дошъл сред нас! Благодаря за включването. Радвам се, че нашия проект е привлякъл вниманието ти. RPM е много хубаво нещо и надявам се сам ще се убедиш, след като започнеш да го използваш активно Smile Ако има някакви въпроси на среща сме да помагаме.

Относно местата на разделите, може би има резон в предложението ти. Ще обсъдим с екипа и ако наистина, и други потребители смятат че е по-интуитивно раздела за 7-ма версия да е отгоре, няма никакъв проблем да им разменим места.
Отговори
#3
Исках само да кажа, че обсъдихме с екипа предложението от темата и го одобрихме. Т.е. вече раздела 7.х версия е над този за версия 6.х
Отговори
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)